Vapun päivän kunniaksi Micke lähti puun kaatoon heti aamutuimaan :). Riku menee kaveriksi kunhan päivystyskierrokselta ehtii. Eli puut on pian kaadettu ne mitä talon alta pitääkin. Eilen katsottiin vähän tarkemmin talon paikkaa, ja hyvin jää piha-aluetta niin talon etu- kuin takapuolellekin. Sinne taakse tietty enemmän, että on tarhoille paljon tilaa, eikä ole ihan olohuoneen ikkunan alla.

Viime viikolla tehtiin kaupat kodinkonepaketista. Rakentaja.fi sivuston kautta sai jättää tarjouspyynnön, ja sieltä tuli Whirlpoolin kamppeet niin hyvään pakettihintaan, että lyötiin kaupat lukkoon. 4300 eurolla teräksiset keittiökamppeet + pesutorni kotiintuotuna ei oo paha hinta. Elokuulle pistettiin tilaus.

Kurtakon Rauno oli käyny eilen tuomassa kaivurinkin tontille, pääsee pian vääntämään kantoja ylös ja ruoputtamaan auki vielä lumen peittämää tonttia. Lunta on tosiaan vielä mettässä melkosesti, mutta kyllä se pian näillä keleillä sieltä häviää.

Talopaketin tuloa lykättiin vähän eteenpäin, kun oli sovittu aiemmin 23.5. mikä oli alkujaankin vähän turhan optimistinen tavoite. Kesäkuun eka viikon alkuun koitetaan saada nyt tehtaan kanssa sovittua uusi päivä, niin on hyvin aikaa tehä rauhassa pohjat ja vähän kuivuaki.

IMG_6320-normal.jpg