Alkaa vissiin mullakin stressiä pukkaamaan, vaikka Riku tässä onkin aktiivisempi ollut tarjousten pyynnöissä jne. Eilen Riku saikin sovittua timpurit pystytykseen, ja he tekee talon vesikattoon asti valmiiksi. Pari päivää on Riku myös koittanut päästä kauppoihin paikallisten rautakauppojen kans raudoista, styroxeistä, finnfoameista etc. pohjien tekoa varten. Tarjouksien teossa on kyllä rautakaupat onneksi aktiivisia, ja kaupat varmasti syntyy, jomman kumman kolarilaisen rautakaupan kans...

Vissiin nämä kaikki tarjousasioiden pyörittämiset alko pyöriä yöllä mielessä ku ei meinannu enää uni tulla kun koirat herätti. Yritin siinä puolihorroksessa laskeskella, että miten ollaan pysytty budjetissa, missä mennään yli ja missä mahollisesti onnistutaan säästämään. Jotenki tuli kauhea huoli, että eihän meillä rahat riitä... Ei oo ihan paras hetki miettiä näitä asioita klo 02:30 yöllä :). Muutenhan meillä alkaa kutakuinkin isoimmat menoerät olla tiedossa, mitä mikäkin tekee, paitsi lvi-puoli ei oo ihan hanskassa vielä. Ja pohjien kaivuusta arviot on olemassa, mikä on sitten lopputulos?

No varmaan jokainen oman talon rakentanut voi sanoa, että yllätyksiä on matkan varrella tullut, eikä niiltä voi täysin välttyä. Tietty yritetään parhaan mukaan isommilta ylläreiltä välttyä, ja Rikun tinkaustaidoilla (kiitos Mickelle, on ollu tässä hyvänä oppi-isänä ;)! ) ollaan jo nyt säästetty vähintäänkin muutama tuhat euroa :)!